1 minúta čítania 1 min
Vypočuť článok
Zaujímavé je, že v Amerike sú chute o dosť iné ako v Európe. Sú predimenzované
0:00
0:00
0:00 0:00
Postoj.sk
Ďalšie autorove články:

Len traja z desiatich Američanov navštevujú náboženské obrady každý týždeň.

Biskup Jozef Haľko ponúka počas Piatku utrpenia Pána možnosť sv. spovede na bratislavskej vlakovej stanici

Paul Richard Gallagher varoval pred následkami teroristického útoku v Moskve.

Najčítanejšie

Deň
Týždeň

„Zaujímavé je, že v Amerike sú chute o dosť iné ako v Európe. Sú predimenzované. Napríklad keď robíme čokoládu so soľou, u nás je stále primárna chuť čokolády a soľ je sekundárna. No v Amerike musí byť takáto čokoláda vyslovene slaná ako oškvarky,“ hovorí Karol Stýblo, generálny riaditeľ čokoládovne Lyra. Ako sa vyrába čokoláda?

Zobraziť diskusiu
Súvisiace témy
Európa Spojené štáty americké čokoláda
Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
pred 6 hodinami

Súhrn udalostí v utorok 18. novembra:

Exkluzívny obsah pre našich podporovateľov

Diskusia k článkom je k dispozícii len pre tých, ktorí nás pravidelne
podporujú od 5€ mesačne alebo 60€ ročne.

Pridajte sa k našim podporovateľom.

Podporiť 5€
Ttoto je message Zavrieť