11. august 2020, 17:19

V Pezinku sa stretol predseda Najvyššieho súdu Ján Šikuta s novovymenovaným predsedom Špecializovaného trestného súdu Jánom Hrubalom. Prvé stretnutie bolo zamerané na budúcu spoluprácu medzi oboma súdmi.

pred 52 minútami

Predsedníčka parlamentného zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková (SaS) je pozitívna na koronavírus. Potvrdila to na sociálnej sieti. Spresnila, že nemá žiadne príznaky, nestratila ani chuť. "Vo väčšom kolektíve (v parlamente) som bola naposledy vo štvrtok. Síce s rúškom, ale zrejme nepomohlo. Mám malú nálož vírusu, Ct38 zatiaľ," uviedla Cigániková. Doplnila, že jej manžel je negatívny a jej deti čakajú na výsledok testu. Poslankyňa zostáva v karanténe. (tasr)

pred 53 minútami

Vakcína na koronavírus sa vyvíja aj na Slovensku. Riaditeľ spoločnosti Axon Neuroscience Norbert Žilka pre Postoj hovorí, ako sa na u nás robí svetový výskum, aká je bezpečnosť vakcín, to, ako fungujú u starších ľudí či ako by mohol vyzerať liek na koronu.