Aktuálne 25. február 2020

Danko odišiel z predvolebnej debaty HN a Rádia Expres (+video)

Postoj
Postoj
Hospodárske noviny a Expres skritizoval aj podpredseda Smeru Peter Žiga.
Hospodárske noviny a Expres skritizoval aj podpredseda Smeru Peter Žiga.
Jozefína Majchrák Jozefína Majchrák

Postoj

Danko odišiel z predvolebnej debaty HN a Rádia Expres (+video)
Reprofoto – HNtelevízia

Predseda SNS Andrej Danko v pondelok v živom vysielaní odišiel z predvolebnej diskusie Hospodárskych novín (HN) a Rádia Expres po tom, čo sa dostal do slovnej výmeny s moderátorom Branislavom Závodským. Ten sa ho pýtal na sporné nákupy na ministerstve obrany.

Danko v stanovisku, ktoré uverejnila TASR, napísal, že sa tak stalo prvýkrát počas jeho pôsobenia v politike. „Ospravedlňujem sa poslucháčom, pričom ďakujem Richardovi Sulíkovi za to, že postrehol zbytočný úbytok môjho diskusného času. Redaktor má byť do relácie pripravený, pán Závodský opakovane zavádzal. Neprofesionalita novinárov, žiaľ, pomáha jedincom, ako je Matovič a Kotleba,“ uviedol Danko.

„Nečudujem sa, že traja lídri za SMER-SD, Sme rodina, ĽSNS odmietli vôbec prísť. Ani ja už nikde neprijmem pozvanie tohto moderátora,“ dodal predseda SNS.

Líder OĽaNO Igor Matovič odchádzajúcemu Dankovi ironicky zatlieskal.

HN a Rádio Expres na sociálnej sieti kritizoval aj podpredseda Smeru Peter Žiga, ktorý chcel v diskusii zastúpiť hospitalizovaného Petra Pellegriniho, ale organizátori diskusie mu to podľa jeho slov neumožnili.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia 0

Aktuálne

Diskusia 0