Biznis klub denníka Postoj

Spájame výnimočných ľudí

V Postoji  vnímame čestné podnikanie ako poslanie a službu, ktorá posúva spoločnosť vpred a mení naše okolie na lepšie miesto pre život.

Ak sa chcete pravidelne stretávať s ľuďmi, ktorí svoje talenty uplatňujú v manažmente, obchode či podnikaní, pridajte sa k nám a staňte sa členmi nášho Biznis klubu Postoj. 

Biznis klub denníka Postoj je uzavretá skupina podnikateľov a manažérov, pre ktorých je biznis služba pre druhých. Členstvo v klube vám umožní stretávať sa s výnimočnými ľuďmi, ktorí rozmýšľajú podobným spôsobom ako vy. Získate v ňom nové inšpirácie, kontakty, priateľstvá a vymeníte si skúsenosti.

Viacerí podnikatelia si Biznis klub obľúbili aj z dôvodu, že sú vďaka nemu bližšie k tvorcom obsahu denníka Postoj. Naše akcie moderuje šéfredaktor denníka Postoj Martin Hanus, prípadne naši redaktori. Členov klubu pozývame na všetky naše akcie, pretože svojím členstvom podporujú ďalší rast denníka Postoj.

Najdôležitejšou aktivitou Biznis klubu Postoj sú stretnutia, ktorých obsahom je spoločná diskusia s pozvaným hosťom. Stretávame sa minimálne 2x ročne, pričom štandardne:

  1. stretnutie je zamerané na biznis a politiku,
  2. stretnutie sa sústredí na hodnoty a osobnostný rozvoj v prostredí biznisu.

Garantom projektu je šéfredaktor denníka Postoj Martin Hanus. 

Našimi hosťami boli v minulosti napríklad: prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska, premiér Eduard Heger, špeciálny prokurátor Daniel Lipšic, viceguvernér Národnej banky Slovenska Ľudovít Ódor, vtedajší riaditeľ spoločnosti O2 Slovensko Peter Gažík, predseda Konferencie biskupov Slovenska arcibiskup Stanislav Zvolenský, investigatívna novinárka Zuzana Petková, politici, biznismeni a ďalší inšpiratívni ľudia.

Čo ešte členstvom v Biznis klube Postoj získate? 

  • každú vydanú knihu z vydavateľstva Postoj zadarmo
  • tlačené vydanie denníka Postoj a prístup k diskusiám pod článkami a iným výhodám 
  • zverejnenie tlačovej správy v hodnote 300 eur bezplatne

Zo stretnutí nevytvárame žiadne kamerové záznamy, aby sme zachovali diskrétnosť.  

Aké je členské?


Minimálne členské je 50 eur mesačne alebo 500 ročne (fakturované a splatné po kvartáloch alebo jednorazovo). Viacerí členovia nás podporujú väčšou sumou alebo sú podporovatelia denníka Postoj a získali status VIP člena Biznis klubu Postoj. 
Členské môže byť aj čestné (napríklad pre dlhoročných podporovateľov alebo spolupracovníkov denníka Postoj a pod.), teda bezplatné, o čom rozhodujú organizátori Biznis klubu Postoj.