„V kyslej kapuste je veľa vlákniny, už tá je veľmi prospešná.
1 minúta čítania 1 min
Vypočuť článok
„V kyslej kapuste je veľa vlákniny, už tá je veľmi prospešná.
0:00
0:00
0:00 0:00

Najčítanejšie

Deň
Týždeň

„V kyslej kapuste je veľa vlákniny, už tá je veľmi prospešná. Pri bryndzi aj pri kyslej kapuste prospešné baktérie produkujú metabolity. My ak prijímame túto potravu, prijímame zároveň probiotiká s prebiotikami. Pri bryndzi boli dokázané probiotické baktérie a tie boli veľmi prospešné pre pacientov so srdcovo-cievnymi chorobami. Ale mala by to byť nepasterizovaná bryndza a skontrolovaná, aby sa vylúčila prítomnosť škodlivých mikroorganizmov,“ vraví vedec Alojz Bomba.

Zobraziť diskusiu
Súvisiace témy
Vláknina kapusta Bryndza
Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
pred hodinou

Počasie: Slnečno, neskôr popoludní miestami pribúdanie oblačnosti. Zrána ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najvyššia denná teplota 4 až 9, na severe miestami okolo 2 stupňov. (shmú)

pred 10 hodinami

Súhrn udalostí v utorok 18. novembra:

Exkluzívny obsah pre našich podporovateľov

Diskusia k článkom je k dispozícii len pre tých, ktorí nás pravidelne
podporujú od 5€ mesačne alebo 60€ ročne.

Pridajte sa k našim podporovateľom.

Podporiť 5€
Ttoto je message Zavrieť