Blog 20. február 2020

Satanistické korene gender ideológie

Viliam Oberhauser
Viliam Oberhauser
Mt 18.6.Pre toho, kto by zviedol na hriech jedného z týchto malých, čo veria vo mňa, by bolo lepšie, keby mu zavesili na krk mlynský kameň a potopili ho do morských hlbín.
Mt 18.6.Pre toho, kto by zviedol na hriech jedného z týchto malých, čo veria vo mňa, by bolo lepšie, keby mu zavesili na krk mlynský kameň a potopili ho do morských hlbín.
Jozefína Majchrák Jozefína Majchrák

Viliam Oberhauser

Satanistické korene gender ideológie

Dokumentárny film „Praotcovia skorej sexualizácie“ autor von Ivo Sasek, podrobne popisuje kam dospela v Západnej Európe sexuálna výchova mládeže na materských a základných školách. Ukazuje na konkrétnych príkladoch pri výchove detí od štyroch rokov, ako na rozdiel od kresťanského chápania výchovy sa takéto vzdelávanie principiálne odlišuje. Tento typ sexuálneho vzdelávania preniká aj na Slovensko. A liberálne strany, ktoré sa tlačia k moci, by ho radi plošne rozšírili.

Základy takéhoto chápania človeka a detí položil svojou „vedeckou“ prácou Alfred C. Kinsey, ktorý je autorom prevratného pohľadu na ľudskú sexualitu. Patril medzi sexuológov z najväčším vplyvom na spoločenskú mienku a volali ho doktor Sex. Výsledky jeho „vedeckej“ práce boli základom pre sexuálnu revolúciu, ktorá na Západe v 60-tych rokoch minulého storočia vyvrcholila sexuálnymi happeningami spojenými s užívaním drog na veľkých hudobných festivaloch Woodstok a hnutím hippies. Sexuálna revolúcia samozrejme zasiahla všetky oblasti spoločnosti a ako o tom hovoril na začiatku minulého roka vo svojom stanovisku pápež Benedikt XVI., postihla aj katolícku cirkev, najmä v Spojených štátoch amerických, ale aj v Západnej Európe.

Ako dokazuje uvedený dokumentárny film (len pre silné nátury) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mtPUTh1BqhA  , ktorého obsah komentujú na nemeckom TV štúdio Panorama Prof.Michael Vogt a doktorka medecíny Claudia Haunit -  Alfred C. Kinsey bol  sadomasochista s rôznymi perverznými sexuálnymi úchylkami. Navonok sa tváril ako konzervatívny vedec, ale jeho skrytý život bolo úplne iný. Rovnako aj svojich spolupracovníkov si vyberal takých ako bol on. Ich „výskum“ bol pri dospelej populácii vykonaný na väzňoch, prostitútkach a rôzne sexuálne úchylných ľuďoch. Normálni ľudia sa odmietli zúčastňovať jeho výskumných aktivít. Takto vykonaný výskum potom zovšeobecňoval na celú ľudskú populáciu. Z jeho výskumu mu vyšiel záver, že človek je sexuálny tvor rovnaký, ako akýkoľvek cicavec zo živočíšnej ríše.

Čiže namiesto homo sapiens – homo sexuálny.

Podľa neho takýto „sexuálny človek“ má aj rôzne formy svojho sexuálneho zamerania. Z toho potom sú odvodené typy heterosexuála, homosexuála, pedofila, transvestitu, zoofila, nekrofila, atď. LGBTI ich údajne dnes už uvádza viac ako 50.  

Rovnako, aj „výskum“ na deťoch, bol vykonaný v rôznych detských zariadeniach typu „polepšovne“ a detské domovy. Čiže v prostredí, kde deti nemal pred takýmto „výskumom“ kto chrániť a na dôvažok, najmä v staršom veku, išlo o deti zranené a bezbranné, vydané napospas prostrediu, v ktorom sa nachádzali. Ako popisuje uvedený dokumentárny film, na týchto deťoch Kinseyovi pedofilní spolupracovníci vykonávali sexuálne experimenty, nad ktorými ľuďom musia vlasy stáť dupkom. Výsledkom týchto experimentov bol Kinseyov záver, že  sexuálny život detí od útlej mladosti je normálny, vrátane pedofilných vzťahov s dospelými. Preto bránenie takýchto vzťahov je podľa neho porušovaním ľudských práv nie len pedofilov, ale paradoxne aj postihnutých detí. Katastrofou týchto záverov je to, že je dnes na ňom založené sexuálne vzdelávanie detí a mládeže, ktoré tlačia do realizácie aj u nás.

Tragédiou tohto všetkého je to, že to postupne prerástlo do gender ideológie, kde jednotlivé sexuálne úchylky od normálu sa transformovali do akýchsi RODOV, ktoré vraj vytvárajú sexuálne menšiny a tieto sa zaradili medzi národnostné a iné menšiny, ktoré treba údajne chrániť v rámci nanovo predefinovaných ľudských práv. Ak z takéhoto pohľadu sa pozrieme na nedávno uverejnený článok v SME na obranu práv pedofilov, tak musíme pochopiť, že nešlo o nemiestny žart, ale o vážny prvý pokus boja za práva pedofilov na území Slovenskej republiky.

PS-Spolu, ako som uviedol v rozbore ich programu v blogu https://blog.postoj.sk/51734/otec-kuffa-ma-pravdu-zase-nas-budu-zatvarat  je založené na gender ideológii a vytváraní štruktúr na jej presadenie do života. Preto tak bojujú za ratifikáciu Istanbulského dohovoru. Vôbec im nejde o uchránenie žien a detí pred násilím, ale o presadenie gender ideológie a vytvorenie podmienok, aby cez zahraničný represívny orgán GREVIO získali nástroj zahraničného tlaku na presadenie svojich cieľov v slovenskej spoločnosti. Aj keď dôjde k odmietnutiu jeho ratifikácie ich tlaky na presadenie gender ideológie aj pomocou zahraničia budú naďalej pokračovať.

Každý kresťan, ktorý dá hlas liberálom a zvlášť PS-Spolu, dá hlas satanistickej ideológii, ktorá zavraždí dušu našej mládeže.

Viliam Oberhauser

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia 0

Najčítanejšie

Deň Týždeň

Najčítanejšie

Deň Týždeň
Diskusia 0