Blog 24. august 2019

Satanova studňa

Viliam Oberhauser
Viliam Oberhauser
Živá voda sa stratila a zostalo iba bahno na dne studne. Vyčistime bahno, aby sme uvoľnili cestu živej vode.
Živá voda sa stratila a zostalo iba bahno na dne studne. Vyčistime bahno, aby sme uvoľnili cestu živej vode.
Jozefína Majchrák Jozefína Majchrák

Viliam Oberhauser

Satanova studňa

Richard Vašečka znovu podal novelu zákona o obmedzení umelých potratov. Zákon je pripravený za účasti kresťanských spoločenstiev a inšpirovaný je poľským príkladom. Z toho vyplýva, že by mohol mať veľkú celospoločenskú podporu.

Znovu sa však rozpútava známy súboj čo je dôležitejšie. Či zastaviť kradnutie, alebo vraždenie. Pritom, ako nám to život ukazuje, sú to spojené nádoby. Tí, ktorí kradli boli schopní aj vraždiť a naopak tí, ktorí vraždia, im nerobí problém aj kradnúť. Zverejňovaná korešpondencia okolo vraždy novinára nám to iba potvrdzuje. Celé je to totiž o morálke. Ľudia bez morálnych zábran sú schopní všetkého.

Ľudia majú predstavu o posadnutí diablom, ako o človeku metajúcom sa s penou na ústach. Diabol však má oveľa zákernejšie spôsoby ako opantáva ľudí. Ako vidíme pekná tvárička, sexi postava a šteklivé reči a už je namotaných kopu ľudí. Robili to kočnerovci, ale robí sa to pri každej takejto diabolskej operácii.

Dať slobodu pri rozhodovaní žien o „vlastnom tele“ a pritom vraždiť bezbranné počaté deti. Aby to bolo dôveryhodné hovoria o tom pekné tváričky, dokonca obklopené vlastnými deťmi https://www.youtube.com/watch?v=yY3Kh4VZqaA  . Akože pomoc ženám prípravkami proti otehotneniu a pritom ohrozenie ich zdravia a celej prírody. Pomoc inak sexuálne orientovaným imitáciou rodiny, ale pritom likvidácia skutočnej rodiny. Záchrana migrantov pred utopením, ale pritom udržiavanie problémov, prečo musia utekať. Ekonomicky potrebná privatizácia, ale pritom nehospodárne rozdávanie majetku kamarátom. Využitie eurofondov pre riešenie problémov, ale poväčšine iba „našim“. Takto môžeme pokračovať veľmi dlho.

Vždy je na odôvodnenie prečo je to treba urobiť na začiatku niečo „veľmi pozitívne“ a pritom je to iba krycí manéver na presadenie zla rôznej úrovne, až nás stiahne do bahna svojej studne. Živá voda je preč, na dne zostalo iba bahno. Takto diabol dosiahne vrchol svojho úspechu. Úbožiaci, ktorých dostal do svojich osídiel sa mliagajú v bahne zla a hádajú sa medzi sebou, ktoré zlo je treba riešiť ako prvé. Keďže sú rozvadení a stratili nie len vieru v Boha, ale aj zdravý "sedliacky" rozum, tak sa im nepodarí vyriešiť žiadne z nich.

Pokúsme sa racionálne, bez predpojatosti pozrieť na umelé potraty nielen zdravých, ale vôbec všetkých počatých detí.

Život je najväčšia hodnota. Počatý život v lone matky je zázrak, ktorý aj podľa našej ústavy treba chrániť. Matka, ktorá je takto nositeľkou života je tým najcennejším prvkom ľudskej spoločnosti. Spoločnosť je povinná jej vytvoriť optimálne podmienky, aby mohla splniť svoje poslanie. Ona je zase povinná spolupracovať na tomto úžasnom diele tvorby nového života tak, aby svojmu dieťatku nielen neubližovala, ale robila ho šťastným.

Slovensko vymiera a aby sa situácia zmenila, tak na uvedenom by sa mali zhodnúť všetci ľudia, bez ohľadu na to či veria v Boha, alebo nie. Diskusia by nemala prebiehať na úrovni či zabiť rodiaci sa život hneď, alebo či jeho zabitie odložiť o niekoľko týždňov. Mali by sme diskutovať o tom, čo urobiť preto, aby každé počaté dieťatko a jeho matka mali čo najlepšie podmienky pri zrode nového života. Hovoriť o tom čo musí pre to urobiť štát, obec a celé ich okolie.

V súčasnej dobe vedecké poznanie hovorí, že o zdraví a celkovom formovaní osobnosti sa začína rozhodovať už v lone matky. Preto je dôležitý rovnako aj zdravotný stav matky, vyvarovanie sa zdraviu škodlivých látok, tiež zdravá výživa a celková pohoda. Matky by mali mať kvalitnú zdravotnú starostlivosť a vytvorenie pozitívneho prostredia v ktorom žijú. O týchto veciach by sa malo diskutovať a nie o zabíjaní. Samozrejme nielen diskutovať, ale aj urobiť potrebné opatrenia, aby sa vytvorili optimálne podmienky pre život nastávajúcich matiek a ich detí.

Ako je možné, že po 30-tich rokoch slobodného života sa o týchto veciach takto nehovorí ? Kde sa stratila racionalita z ľudského uvažovania ? Morálny rozklad zalial naše svedomie a racionálne uvažovanie ?

Preto som presvedčený, že keď sa oslobodíme od vplyvu „zlého“, ak znovu začneme racionálne uvažovať, tak určite všetci, vrátane poslancov NR SR, podporíme zastavenie vraždenia počatých detí. Samozrejme aj prijmeme opatrenia, ktoré zabezpečia, aby každý zrodený život sa vyvíjal v optimálnych podmienkach. To je tá pravá cesta k záchrane Slovenska pred vymretím a morálnym rozkladom.

obrázok: zdroj pixabay.com

Viliam Oberhauser

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia 0

Najčítanejšie

Deň Týždeň

Najčítanejšie

Deň Týždeň
Diskusia 0