Aktuálne 02. máj 2018

Iniciatíva Za slušné Slovensko pokračuje, v piatok ju majú podporiť aj farmári

TASR
TASR
"Budeme upozorňovať na celoslovenské problémy a rovnako aj regionálne témy, keďže sme iniciatívou ľudí z celého Slovenska," zdôraznili organizátori.
Jozefína Majchrák Jozefína Majchrák

TASR

"Budeme upozorňovať na celoslovenské problémy a rovnako aj regionálne témy, keďže sme iniciatívou ľudí z celého Slovenska," zdôraznili organizátori.

Organizátori zhromaždení z občianskej iniciatívy Za slušné Slovensko budú aj naďalej pokračovať v občianskych aktivitách po celom Slovensku. TASR o tom informovali Martina Strmeňová, Ján Gálik, Karolína Farská a Juraj Šeliga z iniciatívy.

Ako uviedli, v piatok (4.5.), v predvečer svadby, ktorú mali mať zavraždení Ján Kuciak a Martina Kušnírová, si chcú uctiť ich pamiatku zhromaždeniami po celom Slovensku. 

Podľa nich zhromaždenia Za slušné Slovensko podporia i slovenskí farmári, ktorí majú v piatok vyjsť do ulíc na poľnohospodárskych strojoch.

"Občianska iniciatíva Za slušné Slovensko volá po trvalej zmene krajiny. Uvedomujeme si, že nenastane zo dňa na deň, preto budeme robiť všetko pre to, aby zo Slovenska bola, či už po predčasných, alebo riadnych voľbách, lepšia, spravodlivejšia a slušnejšia krajina. Budeme upozorňovať na celoslovenské problémy a rovnako aj regionálne témy, keďže sme iniciatívou ľudí z celého Slovenska," zdôraznili organizátori, ktorí podľa vlastných slov chcú ukázať politikom, že nikam neodchádzajú a stále volajú po tom, aby bola politika službou všetkým ľuďom.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia 0

Aktuálne

Diskusia 0