Blog 23. apríl 2017

Pravdu alebo históriu píšu víťazi?

Juraj Chlebík
Juraj Chlebík
Nebolo mi umožnené podať otázku, lebo prednášatelia UPN mali veľmi naponáhlo všetko zbaliť a hlavne vypnúť kameru a nahrávanie záznamu.
Nebolo mi umožnené podať otázku, lebo prednášatelia UPN mali veľmi naponáhlo všetko zbaliť a hlavne vypnúť kameru a nahrávanie záznamu.
Jozefína Majchrák Jozefína Majchrák

Juraj Chlebík

Pravdu  alebo históriu píšu víťazi?

20.4.2017 v Poľskom inštitúte sa konalo stretnutie UPN. Situácia sa pred koncom vrcholila, pretože medzi prítomnými boli skutoční pamätníci a aktéri, ktorých politický systém nechcel asi nikdy vypočuť.

Nebolo mi umožnené podať otázku, lebo prednášatelia UPN mali veľmi naponáhlo všetko zbaliť a hlavne vypnúť kameru a nahrávanie záznamu.

Moja otázka: ,,Históriu píšu víťazi ! Zo zákona je dané, aby UPN mapoval históriu od roku 1939 do roku 1989, ale nie je dané do kedy to má zmapovať, či zaznamenať. Čaká sa vari na to, až práve takýto skutoční pamätníci, ktorím nedovolíte prehovoriť vymrú? Kedy potom budete písať a o čom históriu rokov od 1989, keď už od vtedy ubehlo 27 rokov? Vari je to zas len v rukách Víťazov a štb, ktoré históriu doteraz zaznamenáva?“

O Tisovom osude nakoniec rozhodli politici. Jeho žiadosť o milosť, ktorá by mu namiesto popravy priniesla doživotné väzenie, dostala na rokovanie najprv Slovenská národná rada. Tá žiadne stanovisko nezaujala a zodpovednosť presunula na prezidenta Eduarda Beneša. A ten zasa rozhodnutie prenechal na československú vládu.

Diskusia pokračuje...pamätníci histórie oponujú prednášateľom...prezidenta miloval celý národ a za tým si stoja......

http://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/V-Bratislave-bude-poriadne-tesno-45-zahranicnych-delegacii-29-predsedov-a-11-podpredsedov-parlamentov-Toto-je-dovod-287153,

https://dennikn.sk/739394/nitriansky-biskup-robi-seminar-o-tisovi-pozval-aj-historik-lacka/?ref=cl,

číslo účtu SK8365000000000020560144


kód banky 6500


Ďakujeme za finančnú pomoc a vecné dary.


( 2% až od polovice Júna) Bič na politikov


Pravda sa nedá skryť a je treba za ňu bojovať! Spoločnosť občanov chráni Ústava a tú je povinnosťou aj každého občana ju chrániť. Tak ako je v Ústave SR napísané, občanmi odsúhlasené, tak sa má aj konať. Čo občan neschválil alebo, o čom pri zmene akéhokoľvek ústavného článku nebol občan informovaný, je neplatné.


Akreditačný výbor :


Zamestnáme všetkých občanov, ktorí každoročne opúšťajú SŠ a VŠ . Ochránime všetkých občanov vo veku od 45 do 65 rokov pred prepustením z práce až po dobu ich odchodu do dôchodku.


Odstránime chudobu!

Inštitút ochrany ústavných práv nepozná pojem zraniteľný odberateľ, pretože vďaka akreditačnému výboru táto obava štátu zanikne s odstránením chudoby a zvýšením zamestnanosti. Len pre prieťahy opozície a koalície v parlamente, je dnes ešte nezamestnanosť

 .
Akreditačný výbor vie rýchlo zrealizovať a zároveň ukázať Úradu práce a Inšpektorátom práce ako sa zamestnanosť zabezpečuje a ako sa zamestnávateľ zákonným spôsobom kontroluje, aby občan ako zamestnanec akejkoľvek firmy bol chránený zákonom a netrpel politickými zmenami.

Akreditačný výbor má tieto pracovné odvetvia:


1.Školstvo
b. Zdravotníctvo


c. Poľnohospodárstvo ( všetky odvetvia hospodárstva a hospodárenia)


d. Priemysel


e. Veda


f. Obrana štátu, armáda, polícia, kontrolné armádne a policajné zložky, domobrana a skupina na ochranu Ústavy SR a ochrany pred zánikom štátu. ( justícia a súdnictvo)


2.Štúdium logiky a politickej stratégie na ochranu Ústavy SR ( tu sa zameriavame na národné povedomie, kultúru, folklór, všetky odvetvia relaxu -šport, umenie, pôsobenie v nevýrobnej sfére, ktoré občanom pomáha zbaviť sa pracovného preťaženia a ochrana rodiny)


Je zbytočné, aby mladí ľudia opúšťali našu krajinu, keď môžu nájsť uplatnenie doma, a to hneď po skončení štúdia na SŠ alebo VŠ. Podporovať strednú a staršiu generáciu, ktorá odchodom do dôchodku odovzdá svoje skúsenosti následníkom, ale bez finančnej ujmy, či ohrozenia na účelového vypovedania zo zamestnania za nepotrebnosť na pracovisku pre svoj vek, a to tesne pred odchodom do dôchodku ( je jedno či deň alebo 10 rokov pred odchodom na dôchodok) alebo z korupčných dôvodov.


Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv chce spolupracovať s občanmi, ktorí chcú podporiť zmeny života občanov na Slovensku riešeniami a nie nekonečnými politickými témami sa prizerať ako sa nič na Slovensku nezlepšuje. Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv môže byť samostatný úrad, ktorý vie zmeny spoločnosti zrýchliť a nedostatky odstrániť a preto považuje za potrebné a za česť ak by sa zodpovedný a odvážny občan stal členom akreditačného výboru, do ktorého sú pozývaní odborníci z celého Slovenska, aby si zvolili svojho predsedu. Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv potom ľahšie zmení financovanie potrebných rezortov, ktoré sa vystavujú riziku zániku a zároveň Akreditačný výbor Inštitútu ochrany ústavných práv dokáže zvýšiť nielen vzdelanostnú úroveň obyvateľstva, ale aj finančné ohodnotenia zamestnaných a tak vlastne ústavne potvrdí ochranu zamestnania a docieli význam životnej úrovne, ktorá je v Ústave označovaná ako ,, dôstojný život“, ale nemá presnú špecifikáciu.


https://www.mobbing-bossing.eu/,

+ Návrh ,, programového vyhlásenia vlády – podľa potrieb občanov Slovenska”

Bod č.1. Zloženie vlády. Treba tam teda skúsených ľudí, ktorí zažili bezprávie a vedia ako ho zmeniť a občanov chrániť. Treba retroaktívny zákon, retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi!

Bod č.2. Príkaz médiám a podmienka vlastník je štát, štát sú občania. Poctivosť a zodpovednosť a mimoriadne vysielania na nasmerovanie občanov k dosiahnutiu všeobecného blaha a spokojnosti.

Bod č.3. Výnimočný stav ( polícia, armáda, tajné služby, štátna kontrola, zrušenie nezávislosti súdov, daňový audit , nová mena, štátna starostlivosť)

Bod č.4. Sčítanie obyvateľstva ( nové doklady, práca, verejná kontrola, peniaze, spôsob platieb, výchovný a obnovný proces bezdomovcov, alkoholikov, narkomanov, cigánov)

Bod č.5. Práca , príjem,(príjem okamžite po prvom mesiaci , výmena peňažnej meny, ale bez výmenného kurzu ( každému rovnako po 300.000,- v novej mene po splnení podmienok ) + audity ( všetky dlhy osobné, firemné, zrušené)

Bod č.6. Štátna dotácia do každého rezortu 1.miliarda v novej mene. ( je asi 6.000 rezortov + do každej nemocnice a školy podľa potreby)

Bod č.7. Likvidácia starých budov a konštrukcii, recyklácia materiálu, realizácia a výroba nových technológii. Podpora výrobných procesov, obnova výroby a poľnohospodárstva, úvery s 0%-ným úrokom, ochrana detí, vzdelania mládeže a ochrana starých a nevládnych občanov.

Bod č. 8. Peniaze na účet každému občanovi, ktorý má minimálne 18 rokov, s platnosťou používania na 101. deň od získania nového dokladu totožnosti.

Bod. č. 9. Verejné – mediálne vysielané súdy vlastizradcov, kolaborantov a podvodníkov, či nájomných vrahov, oligarchov, ktorí sa podieľali na genocíde občanov počas celého štvrťstoročia. + odvysielanie odškodného občanom, za 26 rokov života v neslobode v bezprávnom štáte. Podmienky vyplatenia.

Bod č. 10. Celonárodné referendum o vine a treste mediálne odsúdených zločincov.

 

http://www.cum.sk/v/CNUq/institut-ochrany-ustavnych-prav,

http://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html,

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia 0
Diskusia 0